Skip to main content
test
Uinninvalvoja - Saarijärven kaupunki

Saarijärven kaupunki hakee kahta uinninvalvojaa / uimaopettajaa Uimahalli - kuntokeskus Aarresaareen


Haluatko työskennellä reippaassa ja iloisessa työyhteisössä?
Me haluamme ja nyt sinulla on myös siihen mahdollisuus, kun haet töihin Uimahalli - kuntokeskus Aarresaareen! Meillä tehdään työtä iloisella mielellä ja tämän on huomannut myös meidän asiakkaat, jotka antamassaan palautteessa kehuvat henkilökuntaamme, kehut tietenkin tekevät meidän työstämme vieläkin mielekkäämpää!

Laita hakemusta tulemaan jos olet iloinen ja positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija. Sinulla on kyky oppia uusia asioita ja kykyä olla kehittämässä työyhteisöä yhdessä työkavereidesi kanssa.

KELPOISUUSEHDOT:
Tehtävään valitun tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Uinninvalvojakurssi (https://www.suh.fi/koulutus/hengenpelastuksen_koulutus/uinninvalvojakurssi)
ja uimaopettajakoulutus (https://www.suh.fi/koulutus/uimaopettajakoulutus) tulee olla suoritettuna (HUOM!) tai hakijalla tulee olla käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito. Voit siis laittaa hakemusta tulemaan vaikkei sinulla ole vielä koulutusta!

Lisäksi vaaditaan ennen palvelussuhteen alkamista uinninvalvojan testiuinnin hyväksytty suorittaminen. Testiuinti suoritetaan Aarresaaressa.
Lisätietoja testiuinnin suorituksesta: http://www.suh.fi/files/1316/Uinninvalvojan_testiuinti_2015.pdf

Mikäli hakija ei täytä kelpoisuusehtoja uinninvalvojakurssin ja uimaopettajakoulutuksen osalta tehdään työsuhde määräaikaisena.

Jep! Edellä siis tietoja joiden avulla tiedämme, että olet etsimämme henkilö!


Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen.

Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana, älä siis aikaile vaan hae paikkaa välittömästi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot puhelimitse ajalla 8.6 - 22.6.2022 ja 4.7 - 15.7.2022 arkisin kello 9.15 - 15.30
Janne Haapanen 044 4598 296
Yhteydenotot sähköpostilla janne.haapanen@saarijarvi.fi

Lisätietoja

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Vapaa-aikapalvelut

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Vapaa-aikapalvelut Saarijärvi on luonnonkaunis, vetovoimainen, terveen elämän kasvuympäristö – yrittämisen, osaamisen ja kulttuurin seutukeskus luoteissa/pohjoisessa Keski-Suomessa.


Osoite: Sivulantie 6, 43100 Saarijärvi

Rekommenderade jobb