Skip to main content
test
Uinninvalvoja - Saarijärven kaupunki

Saarijärven kaupunki hakee kahta uinninvalvojaa / uimaopettajaa Uimahalli - kuntokeskus Aarresaareen


Haluatko työskennellä reippaassa ja iloisessa työyhteisössä?
Me haluamme ja nyt myös sinulla on siihen mahdollisuus, kun haet töihin Uimahalli - kuntokeskus Aarresaareen! Meillä tehdään työtä iloisella mielellä ja tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme, jotka antamassaan palautteessa kehuvat henkilökuntaamme: kehut tietenkin tekevät meidän työstämme vieläkin mielekkäämpää!

Laitathan hakemusta, jos olet aktiivinen ja positiivisesti asennoituva asiakaspalvelija, sinulla on kyky oppia uusia asioita ja olla kehittämässä palveluitamme ja työyhteisöä yhdessä työkavereidesi kanssa.

KELPOISUUSEHDOT:
Toistaiseksi olevaan työsuhteeseen valitun tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Uinninvalvojakurssi (https://www.suh.fi/koulutus/hengenpelastuksen_koulutus/uinninvalvojakurssi)
ja uimaopettajakoulutus (https://www.suh.fi/koulutus/uimaopettajakoulutus) tulee olla suoritettuna.

Mikäli sinulta puuttuu uinninvalvojakurssi ja uimaopettajakoulutus, mutta työ kiinnostaa ja olet halukas sitoutumaan koulutukseen, voit silti hakea: tällöin mikäli tulet valituksi, työsuhde solmitaan määräaikaisena. Määräaikaisen työsuhteen aikana koulutamme sinulle uinninvalvojan sekä uinninopettajan pätevyydet, joilla saavutat kelpoisuuden vakinaisiin uinninvalvojan ja uimaopettajan tehtäviin.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen. Työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot puhelimitse ajalla arkisin kello 9.15 - 15.30
Janne Haapanen 044 4598 296
Yhteydenotot sähköpostilla janne.haapanen@saarijarvi.fi

Lisätietoja

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Vapaa-aikapalvelut

Olipa kerran kaunis ja elinvoimainen kaupunki pohjoisessa Keski-Suomessa, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Tämä pitäjä oli niin tunnettu järvistään, rantatonteistaan sekä rauhallisesta ja kauniista ympäristöstään, että joku saattoi jäädä miettimään, että tarjoaako se mitään muuta. Sitten tämä joku katsoi tarkemmin ja huomasi, että kulttuuria, työpaikkoja ja koulutusta on tarjolla vaikka kuinka. Voiko olla, että tämä idyllinen pitäjä on samaan aikaan myös korkeakoulukaupunki. Totta se on, koko homma.


Osoite: Sivulantie 6, 43100 Saarijärvi

Rekommenderade jobb