Skip to main content
test
Uinninvalvoja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Uinninvalvojan tehtävä sijoittautuu Mäntän uimahalliin. Tehtävästä n. 2/3 on uinnivalvontaa, n. 1/3 uinninopetusta ja kunto-/ liikuntaneuvontaa. Tehtävään valittavalta toivotaan ensisijaisesti liikuntapuolen koulutusta (esim. liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja). Mikäli hakijalta ei löydy em. koulutusta, voidaan tehtävään valita henkilö, joka on valmis kouluttautumaan oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Eduksi hakijalle katsotaan uinninopettajan koulutus.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Toimeen valittavan henkilön on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lääkärintodistus ja rikostaustaote. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja työtodistuksineen on toimitettava maanataihin 27.6. mennessä osoitteeseen kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi/liikunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapalvelupäälikkö Jari Ahvenjärvi p. 050 - 328 7326 (jari.ahvenjarvi@taidekupunki.fi). Tavoitettavissa 3.6. - 17.6. ja 27.6.

Lisätietoja

Liikuntapalvelut/ Uimahalli

Mänttä-Vilppula on noin 11 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi


Osoite: 35800, Mänttä-Vilppula
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Rökfri arbetsplats Mänttä-Vilppulan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb