Skip to main content
test
Uinninvalvoja (7) / Liikuntapalvelut, kesätyö - Tampereen kaupunki

Liikunnan ja nuorison palveluryhmän tehtävä on edellytysten luominen tamperelaisten aktiiviselle ja liikunnalliselle elämäntavalle. Palveluryhmä vastaa lainsäädännössä kunnalle osoitettujen liikuntapalvelujen ja nuorisotyön järjestämisestä.

Haemme uinninvalvojien kesäsijaisuuksiin alan osaajia Tampereen maauimalaan ja Pyynikin uimarannalle. Kesäsijaisuudet sijoittuvat ajalle 2.5. - 24.9.2023.

Uinninvalvojana työtehtäviisi kuuluvat uinninvalvonta, asiakaspalvelu ja yleinen valvonta. Työssä menestymisessä sinua tukee joustavuutesi, asiakaspalveluhenkisyytesi, hyvät vuorovaikutustaitosi sekä liikunnallinen elämäntapasi. Valitun tulee perehdytyksessä suorittaa uinninvalvojan/hengenpelastajan testiuinti hyväksytysti.

Uinninvalvojan työ on kaksivuorotyötä ja työaika 38,25 h/vko. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa.

Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry:n suoritettu uinninvalvojan kurssi tai rantapelastajan kurssi. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme hätäensiapukoulutuksen (ensiapu 1), kokemuksen uinninvalvontatyöstä ja vesijumpan ohjaustaidot. Lisäksi monipuolinen kielitaito ja yleinen kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi.

Lisätietoja antaa johtava liikunnanohjaaja Tommi Liimatta puh. 040 801 6587 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava liikunnanohjaaja Tommi Liimatta puh. 040 801 6587 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Liikunta ja nuoriso

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb