Uinninvalvoja-kassa

Suomussalmen kunnan sivistyspalvelut hakee UINNINVALVOJA-KASSAA

Haemme Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen työyhteisöön uutta reipasta jäsentä uinninvalvoja-kassan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Uinninvalvoja-kassan työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti kylpylä- ja kuntosalitilojen valvonta, lippukassan ja kahvilanhoitajan tehtävät sekä palvelusihteerien ja uinninvalvonnassa sijaistaminen.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta, SUH:n uimaopettajan tai uinninvalvojan pätevyyttä, vähintään EA1 mukaista ensiapukoulutusta sekä hygienia- ja anniskelupassia. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus uinninvalvontatyöstä sekä liikunnanohjaukseen liittyvät koulutukset ja kurssit.

Valittavalta henkilöltä edellytetään hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rauhallisuutta ja päätöksentekotaitoa ensiaputilanteissa, sekä hyvää uima- ja vesipelastustaitoa. Tehtäviin kuuluu myös PC-pohjaisten kassa- ja kulunvalvontajärjestelmien hallinta.

Työssä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa töiden painottuessa iltoihin. Työaika on 32,50 h/viikko. Työtä on myös viikonloppuisin. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), ehdolla että valinta muutoin itsestään raukeaa. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi, puh. 044 585 9700, hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 26.10.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.suomussalmi.fi/fi/vapaa-aika/virkistyskylpyla-kiannon-kuohut/

Tutustu työnantajaan

Liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi, 044 585 9700, hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi

Suomussalmen kunta, sivistyspalvelut
Osoite: Jalonkatu 1A, 89600 Suomussalmi

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassamme on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme, monipuolisista peruspalveluista ja liikuntamahdollisuuksistamme. Suomussalmi on nimetty eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi vuonna 2018.