Uinninvalvoja-uimaopettaja - Viitasaaren kaupunki

Uinninvalvoja-uimaopettaja

Viitasaaren uimahalli Simmarissa on haettavana uinninvalvoja-uimaopettajan tehtävä. Pätevyysvaatimuksena on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) edellyttämä pätevyys. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 1.8.2019 mennessä Kuntarekryyn.

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/liikuntapalvelut/simmari

Lisätietoa antavat vapaa-aikatoimenjohtaja Jorma Rihto p. 044 4597 570 tai uimahallin esimies Taito Tammelin p. 044 4597 551.

Viitasaaren kaupunki, Sivistystoimi , Vapaa-aikatoimi Viitasaari
Osoite: Urheilutie 9, 44500 Viitasaari

Viitasaari on vireä maaseutukaupunki pohjoisessa Keski-Suomessa puhtaiden ja kirkasvetisten järvien äärellä, 4 -tien varrella, n. 100 km Jyväskylästä pohjoiseen. Viitasaarella on hyvät palvelut ja erinomainen asuinympäristö. Lisäksi paikkakunnalta löytyvät kaupungin kokoon nähden poikkeuksellisen monipuoliset vapaa-aika- ja kulttuuriharrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan