Uinninvalvoja-uimaopettaja - Äänekosken kaupunki

Uinninvalvoja-uimaopettaja

Äänekosken kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

UINNINVALVOJA-UIMAOPETTAJAA ajalle 19.8.2019 -19.6.2020

Uinninvalvoja-uimaopettaja toimii sekä Äänekosken uimahalli VesiVelhossa että Suolahden uimahallissa.

Kelpoisuusvaatimuksena SUH:n (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto) uinninvalvojakurssin tutkinto, hyväksytty testiuinti, sekä SUH:n uimaopettajakurssin tutkinto. Kokemus liikuntaryhmien (mm. vesijumpat) ohjaamisesta katsotaan eduksi. Valittavalta edellytämme oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmässä.

Uinninvalvojan työtehtäviin kuuluu uinninvalvonta ja Suolahdessa lisäksi uimahalliin liittyvät siivoustyöt. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua uimaopetusta, liikunnanohjausta (vesijumpat yms.) sekä uimahallin lipunmyynnissä ja kahviossa työskentelyä. Työ on kokoaikatyö, jossa on aamu- ja iltavuoroa sekä töitä myös viikonloppuisin.

Työaika on 38,75 h/viikko. Palkka ja muut työehdot ovat KVTES:n mukaisia.

Tehtävään valittavan on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 31.7.2019.

Lisätietoa antaa 15.7.-24.7. vs.vapaa-aikajohtaja Jukka-Pekka Pohjolainen 020 6323259 jukka-pekka.pohjolainen@aanekoski.fi

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, vapaa-aikatoimi
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan