Skip to main content
test
Uinninvalvojan sijaisuudet - Orimattilan kaupunki

Haluatko työskennellä vastavalmistuneessa uimahallissa? Tule meille töihin!

Etsimme uinninvalvojia lyhyisiin sijaisuuksiin Orimattilan uimahallille. Uinninvalvonnassa työskentelee kolme työntekijää ja haemme tiimiimme tarpeen mukaan kutsuttavia sijaisia sijaisrekisteriimme. Uinninvalvojiemme työhön sisältyy viikkotasoisesti myös muutamien liikuntaryhmien ohjaamista (vesijumppa, kuntosalitunnit, kuntojumppa), mutta tarve liikuntaryhmien ohjaamiseen katsotaan hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tarve sijaisuudelle tulee tyypillisesti saman päivän aikana ja kesto on muutamasta tunnista muutamaan päivään. Sijaisuuden kesto katsotaan aina tarpeen mukaan ja tehtävään valitut voivat itse määritellä mitä sijaisuuksia pystyvät tekemään.

Työtä tehdään uimahallin aukioloaikojen mukaisesti vuorotyössä eli sijaisuuksia on tarjolla myös ilta-aikoina ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) hyväksymä uinninvalvojan pätevyys. Lisäksi edellytetään hengenpelastajan testiuinnin suorittamista Orimattilan uimahallissa. Uinninvalvojan tulee olla 18 vuotta täyttänyt sekä ensiapu- ja vesipelastustaitoinen. Toivomme hakijoilta kykyä itsenäiseen työotteeseen sekä asiakaspalvelutaitoja. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on työssä välttämätöntä.

Työ soveltuu hyvin sinulle, joka haluat työskennellä epäsäännöllisemmin esim. opintojen ohessa. Voit työskennellä verokortilla tai omalla toiminimellä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Hakemuksia käydään läpi säännöllisesti hakijoihin ollaan yhteydessä jo hakuaikana. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla (voit päivittää hakemustasi Kuntarekry-järjestelmässä).

Orimattilan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikunta- ja vapaa-aikapäällikkö Teija Savolainen, p. 050 587 0733
teija.savolainen(at)orimattila.fi

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki, liikuntapalvelut

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 300 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.


Osoite: Opintie 7B, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb