Skip to main content
test
Ungdomsledare - Esbo stad

Svenska bildningstjänster söker en ungdomsledarvikarie. Ungdomsledaren förverkligar tillsammans med tre andra ungdomsledare ungdomsverksamhet på svenska i Esbo.

Ungdomsverksamhet på svenska anordnas i Sökö ungdomslokal och på olika ställen i Esbo för ungdomar i åldern 9-17 år samt på webben. Ungdomsledarna har ett nära samarbete med bl.a. de svenskspråkiga skolorna och de finska ungdomstjänster i Esbo.

Till ungdomsledarens uppgifter hör att planera, förverkliga och utvärdera den verksamhet som anordnas på ungdomslokalen och i andra verksamhetsmiljöer, också på webben. Ungdomsledaren bemöter och handleder ungdomar i olika miljöer samt har ett ansvar att leda grupper, t.ex. i olika former av klubbverksamhet. Ungdomsledaren planerar och förverkligar verksamhet på svenska självständigt, i team och tillsammans med ungdomar samt med andra aktörer. Av ungdomsledaren förväntas förmåga att ta vara på ungdomarnas idéer och engagera dem i att vara med och förverkliga verksamheten. Ungdomsledaren ska vara utvecklingsinriktad, flexibel och ha vilja att skapa en meningsfull fritid för ungdomarna. Arbetet sker med betoning på ungdomarnas fritid och innebär därmed kvällsarbete och arbete på veckoslut.

Arbetsplats och adress: Sökö ungdomslokal, Övergårdsvägen 28, 02360 Esbp
Arbetstid: 38 h 15 min / vecka
Jobbet är för viss tid 1.6.2022-30.4.2023

Behörighetskrav: Lämplig högskole- eller yrkesexamen

Vi förutsätter:
tidigare erfarenhet av arbete som ungdomsledare eller motsvarande uppgifter
utmärkta muntliga och skriftliga färdigheter i svenska
goda muntliga och skrigtliga färdigheter i finska
ett självständigt grepp i arbetet och ansvarsmedvetenhet
flexibilitet

Vi värdesätter:
erfarenhet av ungdomsarbete på webben
kommunikationsfärdigheter t.ex. att producera innehåll på sociala medier

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger:
Ann-Marie Walsh 0406365552

Lär dig mer om oss

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Svenska bildningstjänster

Svenska bildningstjänster utvecklar och utvärderar den svenskspråkiga småbarnspedagogiken, förskoleundervisningen, grundläggande utbildningen, gymnasieutbildningen, ungdomsverksamheten, Esbo Arbis och kulturverksamheten i Esbo. Vi erbjuder våra arbetstagare intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter i en mångprofessionell och positiv arbetsgemenskap.


Adress: Övergårdsvägen 28, 02360 Espoo
Esbo stad - Rökfri arbetsplats Esbo stad - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb