Ungdomsledare, timavlönad - Raseborg stad

Ungdomsledare, timavlönad - Raseborg stad

Vi anställer två timavlönade (20h/vecka) ungdomsarbetare till vår ungdomssverksamhet.

Stadens mål med ungdomsverksamheten är att stödja de ungas utveckling och självständighetsprocess samt främja ett aktivt medborgarskap och stärka den sociala identiteten.

Den timavlönade ungdomsledaren arbetar på våra ungdomsgårdar i Karis, Ekenäs, Tenala, Pojo och Svartå kvällstid och under veckoslut. Till arbetsuppgufterna hör planering och genomförande av verksamheten tillsammans med vårt ungdomsledarteam.

Behörighetskraven för uppgiften är en lämplig examen inom ungdomsområdet samt utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet av ungdomsarbete, goda interaktionsfärdigheter och en positiv attityd.

Den som anställs ska uppvisa ett straffregisterutdrag (L504/2002).

Prövotiden är tre månader.

Mer om arbetsgivaren

bildningsdirektör Tina Nordman tel. 019 - 289 2140 eller per e-post tina.nordman(at)raseborg.fi

Bildningssektorn
Adress: Raseborgsvägen 37, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.