Skip to main content
test
Upphandlare - Ålands hälso- och sjukvård

Ålands hälso- och sjukvård söker

Upphandlare till upphandlingsenheten


Behörigheten för tjänsten är: högskoleexamen med lämplig inriktning.

Är du intresserad av att pröva på ett utmanande och intressant yrke, är du serviceinriktad, flexibel, van att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt; då är du personen vi söker! Vid upphandlingsenheten är vi totalt ett team om tre personer. Som upphandlare sköter du bl.a. upphandlingar av lagervaror och livsmedel och har ansvar för provperioder.

Därutöver värdesätter vi goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. Erfarenhet och kunskap om offentlig upphandling är meriterande.

Vikariatet är för tiden 15.08.2022-31.05.2023.

Välkommen med din ansökan senast den 06.07.2022 kl 15.00.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer

http://www.ahs.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare upplysningar om vikariatet ges av upphandlingschef Christina Nukala-Pengel, tel. +358 (0)18-535156 / christina.nukala-pengel@ahs.ax

Lär dig mer om oss

Upphandlingsenheten

Åland är ett självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bland annat hälsovårdens område. Åland har drygt 30 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad vård. Arbetsspråket är svenska.


Adress: Ålands hälso- och sjukvård, Pb 1091, 22111 Mariehamn

Rekommenderade jobb