Skip to main content
test
Uravalmentaja, Työllisyys Espoo - Esbo stad

Etsimme joukkoomme koordinoinnista ja kuntouttavan työtoiminnan kentästä kiinnostunutta sosionomia tai geronomia!

Haemme positiivista ja kyllä onnistuu -asenteen omaavaa uravalmentajaa / kuntouttavan työtoiminnan koordinaattoria, joka toimii Espoon työllisyyden kuntakokeilussa eli Työllisyys Espoossa. Tulet sijoittumaan työhön kuntouttavien palveluiden tiimiin, kuntouttavan työtoiminnan koordinoinnin tehtäviin. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä työparin kanssa. Tehtävä on määräaikainen viransijaisuus ajalle 1.8.2022-31.12.2023. Aloitusajankohta voidaan sopia erikseen.

Osana sosiaali- ja terveyspalveluiden muutosta, tehtävä siirtyy hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Työnkuva sisältää tiiviin yhteistyön kuntouttavan työtoiminnan ostotoimijoiden kanssa sekä ryhmäpalveluiden koordinoinnin, Työllisyys Espoon henkilökunnan perehdytyksen ja säännöllisen koulutuksen kuntouttavan työtoiminnan palvelusta sekä yhteyshenkilönä toimimisen palvelutuottajien, toimistosihteerin ja muiden uravalmentajien välillä. Lisäksi työhön sisältyy asiakastietojärjestelmässä kuntouttavan työtoiminnan päätösten hyväksyntä ja tarvittaessa valmistelu, aktivointisuunnitelmaprosessiin osallistuminen sosiaalihuollon laillistetun ammattihenkilön roolissa sekä laaja ja monipuolinen kehittämistyö yhteistyössä työparin sekä Työllisyys Espoon henkilöstön ja verkoston kanssa.

Lisäksi toivomme, että yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat hyvät, kykenet itseohjautuvaan työhön, ja omaat ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä. Tehtävässä menestyt organisointitaidoilla, muutoksensietokyvyllä ja uuden nopealla omaksumisella. Toivomme hakijoilta myös kokemusta työllisyyden edistämisestä tai sosiaalialalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monenlaisten toimijoiden kanssa sekä osaavan, moniammatillisen ja mukavan työyhteisön. Espoon kaupungilla saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetuudet sekä nykyaikaiset työn joustomahdollisuudet, kuten liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Työllisyys Espoon toimipaikka sijaitsee Leppävaarassa, lähellä kauppakeskus Sellon palveluja ja liikenneyhteyksiä.

Espoon kaupungin työllisyyspalvelujen edustajan lisäksi rekrytointiprosessiin, hakemusten käsittelemiseen ja valintoihin osallistuu mahdollisesti myös TE-palvelujen edustaja. Rekrytointiprosessissa hyödynnetään videohaastatteluita. Jatkoon valitut saavat erikseen kutsun yksilöhaastatteluihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Työllisyys Espoo, Komentajankatu 5C, 02600 Espoo
Työaika: Yleistyöaika 38h 15min/vko
Tehtävä on määräaikainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä organisointitaitoja, valmiutta kohdata muutoksia ja omaksua uutta sekä kykyä niin itsenäiseen kuin tiimi- ja verkostotyöhön.

Arvostamme positiivista asennetta ja kehittämismyönteisyyttä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/tyoelama/tyollisyys-espoo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Monialaisten Työllisyyspalveluiden esihenkilö Katri Laukkanen, ma-ke 11:30-12, puh. 0406369686

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Elinvoiman tulosalue, Elinkeino ja työllisyys -tulosyksikkö

Tule joukkoomme rakentamaan elinvoimaista ja kehittyvää Espoota yhdessä osaajien ja yritysten kanssa. Tavoitteenamme on pitää kaikki mukana työelämässä ja osana Business Espoo -yrityspalveluverkostoa tarjota parhaat palvelut yrityksille. Elinkeino ja työllisyys -tulosyksikköön kuuluu kaksi palvelualuetta: elinkeinopalvelut ja työllisyyspalvelut.


Osoite: Komentajankatu 5C, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb