Skip to main content
test
Uskonnon lehtori - Lohjan kaupunki

Lohja on eloisa ja kestävästi kasvava kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, joka tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana.

Haemme uskonnon lehtoria Laurentius-kouluun määräaikaiseen virkasuhteeseen 7-9 vuosiluokille ajalle 8.1. - 1.6.2024. Tehtävä on osa-aikainen, opetustunnit 17 vvh, tunnit sijoitettu maanantai, torstai ja perjantai (80 % työaika).

Arvostamme monipuolista aineenhallintaa, eriyttäviä pedagogisia taitoja ja kykyä aitoon vuorovaikutukseen. Painotamme myös vahvoja oppilaan kohtaamisen taitoja sekä kokemusta luokanohjaajan tehtävästä.

Edellytämme tehtävässä itsenäistä, aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta.

Laurentius-koulu on n. 850 oppilaan yhtenäiskoulu Lohjan keskustassa. Opetushenkilöstöä koulussamme on n. 100. Laurentius-talossa toimii yhtenäiskoulun lisäksi ruotsinkielinen alakoulu, suomen- ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus sekä muita toimijoita.

Laurentius-koulu tarjoaa uuden ja nykyaikaisen ympäristön ja mukavan työilmapiirin. Koulun kehittämiskohteena on erityisesti yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin lisääminen niin oppilaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Koulussa on ala- ja yläkouluikäisten oppilaiden valmistavat luokat sekä kaupungin yhteiset yläkoulun erityisluokat.

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980986).

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset, jotka tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Toimitetuista todistuksista tulee näkyä suoritettu tutkinto sekä kelpoisuuden osoittavat opinnot (esim. pedagogiset opinnot 60 op, monialaiset opinnot 60 op, aineenopetuksen kelpoisuudet 60/120 op).

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Palkkauksessa on käytössä Lohja-lisä 74,87 €/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään ma 11.12.2023 klo 13 ryhmähaastatteluna.

Tässä linkki koulumme Pedanet-sivustolle. https://peda.net/lohja/peruskoulut/yhtenaiskoulut/laurentius-koulu

Lisätietoja tehtävästä antaa: rehtori Satu-Kristiina Hautamäki, puh. 0505230704, satu-kristiina.hautamaki@lohja.fi apulaisrehtori Juho Walinen, puh. 050 523 0704, juho.walinen@lohja.fi

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.

Lisätietoja

https://peda.net/lohja/peruskoulut/yhtenaiskoulut/laurentius-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 5.12.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-281-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Laurentius-koulu

Tervetuloa Lohjalle – elämästä nauttivien ihmisten kaupunkiin!

Lohja on eloisa kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, ja tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Meillä on rikas historia, upeita luontokohteita ja vilkas kaupunkielämä. Lohja on paikka, joka tuntuu kodilta heti ensi hetkestä.

Olemme kestävästi kasvava järvikaupunki Länsi-Uudellamaalla kahden ison tien risteyksessä, noin 45 minuutin matkan päässä pääkaupunkiseudun imusta. Työmatka pääkaupunkiseudulta taittuu mukavasti ruuhkan vastavirtaan.

Lohjan kaupungilla työskentelee reippaasti yli 2000 henkilöä. Meillä on jatkuvasti tarjolla mielenkiintoisia työmahdollisuuksia useilla eri aloilla, niin teknisellä kuin sivistyspuolella. Lohjan kaupungilla luomme lähes 46 000 lohjalaiselle ja tuhansille kesäasukkaille laadukkaat ja sujuvat palvelut sekä viihtyisän ja elinvoimaisen asuinympäristön.


Osoite: Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb