Utvecklingschef - Borgå stad

Räddningsverket i Östra Nyland söker en utvecklingschef för heltids- och ordinarie tjänsteförhållande fr.o.m. 1.9.2021 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad inom uppgiftsområdet räddningsverkets ledning.

Den huvudsakliga uppgiften är att utveckla räddningsverkets verksamhet och koordinera utvecklingsprojekt samt att utarbeta olika utredningar och rapporter.

För uppgiften förutsätts högre högskoleexamen, förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar, mycket goda ICT-kunskaper, förmåga att se större helheter och att skriva strukturerad text. För att kunna sköta uppgiften framgångsrikt behövs också goda sociala färdigheter. Sökanden ska visa prov på tidigare utvecklingsuppgift eller -projekt som hen gjort.

Sökanden ska ha språkkunskaper enligt språkstadgan för Borgå stads tjänsteinnehavare och befattningshavare samt gällande B-körkort. Som merit räknas goda kunskaper i engelska och kännedom om räddningsväsendet.

Den som väljs till uppgiften ska ge sitt samtycke till en säkerhetsutredning och drogtest.

Lönen fastställs enligt AKTA.

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan valet fastställs. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 13.8.2021 kl. 14 via länken Sök nu.


Läs mer

https://pelastustoimi.fi/sv/ostra-nyland

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger räddningsdirektör Peter Johansson, tfn 040 840 4875, under tiden 15-18.6 och 12.7-13.8 och förvaltningschef Marjut Helske, tfn 040 486 3070, under tiden 21.6-9.7.

Lär dig mer om oss

Räddningsverket i Östra Nyland

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb