Skip to main content
test

Meillä Riihimäen kotihoidossa on paikka ammattitaitoiselle, aktiiviselle ja toisten kanssa toimeen tulevalle hoitajalle!

Työ on kaksivuorotyötä, mutta meillä pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

#Hoitotyönykkösketjussa luotetaan työntekijöiden osaamiseen ja meillä pääsee kehittäytymään niin halutessaan. Arki meillä on vireeltään positiivista, keskustelevaa ja kehitysmyönteistä. Esihenkilöltä saa tukea omassa työssä jaksamiseen.

Hoitajalta edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, ongelmanratkaisutaitoa, sekä intoa ja näkemystä kotihoidon kehittämisestä omassa tehtävässä. Hoitajalla tulee tietysti olla myös valvirakelpoinen hoitajan tutkinto sekä kattava pohjaosaaminen monenlaisten ja moniongelmaisten asiakkaiden kohtaamiseen ja hoitamiseen. Arvostamme lääkehoidon osaamista sekä kiinnostusta teknologisiin ratkaisuihin hoitotyössä.

Toimeen valittavan työkykyä arvioidaan työterveyshuollon tarkastuksessa ja valitulta edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa tai sitoutumista sen ottamiseen. Toimen täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa laittaa ripeäasti hakemusta tulemaan! Tervetuloa meille kotihoitoon töihin!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sairaanhoitaja Miia Laine
miia.laine@riihimaki.fi
Palveluvastaava Elviira Hanninen
p. 0401801833
elviira.hanninen@riihimaki.fi
Hakemukset viimeistään 18.12.2022 www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!

Sosiaali- ja terveystoimi liittyy 1.1.2023 Kanta-Hämeen hyvinvointialueeseen.


Osoite: Uramontie 12, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb