Vaalitoimitsija

Sipoon kunnan keskusvaalilautakunta hakee noin 10 vaalitoimitsijaa kuntavaalien ennakkoäänestykseen ajalle 7.-13.4.2021.

Vaalitoimitsijat huolehtivat Söderkullan ja Nikkilän ennakkoäänestyspisteistä sekä kiertävästä ennakkoäänestyksestä. Työaika on klo 8.30-20.00 välisenä aikana, ja se voi vaihdella päivästä toiseen.

Vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä, luotettavuus ja huolellisuus, IT-perustaidot sekä molempien kotimaisten kielten suullinen osaaminen. Vaalitoimitsija tai hänen puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa ei saa olla ehdokkaana missään kunnassa.

Tehtävässä luetaan eduksi hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys. Luemme eduksi myös aiemman kokemuksen vaalitehtävistä.

Työhön sisältyy koulutus myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Palkkaa tehtävästä maksetaan 14,50 euroa/tunti.

Lähetä hakemuksesi 1.2.2021 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta Kuntarekryn hakijaprofiililla
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/sipoon-kunta

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Jenni Björksten, 0504325408, jenni.bjorksten(at)sipoo.fi.

Talous- ja hallinto-osasto
Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare