Skip to main content
test
Vahtimestari, alueenhoitaja tai puutarha-apulainen - Turun kaupunki

Turun museokeskus tarjoaa kesätöitä erilaisissa alueenhoidon tehtävissä. Näitä ovat vahtimestari, puutarha-apulainen ja alueenhoitaja. Työt ajoittuvat pääosin 2.5. - 30.9.2023 väliseen aikaan sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksia ei ole määritelty. Tehtäviin haetaan alan opiskelijoita tai henkilöitä, joilla on alan työkokemusta.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/museo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palveluesimiehet Simo Kemppainen (simo.kemppainen@turku.fi), Jukka-Pekka Leppänen (jukka-pekka.leppanen@turku.fi) ja Heidi Kyynäräinen (heidi.kyynarainen@turku.fi).
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Museopalvelut, Asiakaspalvelu

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb