Vahtimestari, Espoonlahti-Kauklahti alue

Kuvaus tehtävästä: Tilapalvelut -liikelaitos hakee vahtimestaria vakituiseen työsuhteeseen Espoonlahti-Kauklahti alueelle 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Etsimme hyvän ammattitaidon omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja hyvän asiakaspalvelun taitavaa vahtimestaria, jolla ei hymy hyydy tiukassakaan paikassa.
Vahtimestarin tehtäviin kuuluu asiakasohjausta, toimipisteen turvallisuuden valvontaa, tilamuutokset, sekä avustavia toimistotehtäviä.


Työpaikan nimi: Tilapalvelut -liikelaitos / Palvelutuotanto

Työaika: 38h 25min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus sekä tehtävän edellyttämä perehtyneisyys.

Tehtävässä edellytetään: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme: Sitä, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kokemus vahtimestari- ja asiakaspalvelutehtävistä, virastomestarin ammattitutkinto, vartija-, järjestyksenvalvoja-, ensiapu-, tulityö- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 262 milj. euroa

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Leili Sonne 040 508 4726 tai Aluepäällikkö Teuvo Vartiainen 050 343 3028 Ma-Pe klo 8:00-15:00

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Osoite: Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.