Valförrättare - Sibbo kommun

Centralvalnämnden i Sibbo kommun söker cirka 10 valförrättare till kommunalvalets förhandsröstning under tiden 7-13.4.2021.

Valförrättarna sköter förhandsröstningen i Söderkulla och Nickby samt den ambulerande förhandsröstningen. Arbetstiden är kl. 8.30-20.00 och kan variera från dag till dag.

Kravet är minst 18 års ålder, pålitlighet och omsorgsfullhet, baskunskaper i IT och muntliga kunskaper i båda inhemska språken. Arbetstid kl. 8.30-20.00 och den kan variera från dag till dag. Valförrättaren eller dennes make eller maka, barn, syskon eller föräldrar får inte vara kandidat i någon kommun.

Som merit i uppgiften räknas god kommunikationsförmåga och kundtjänstvillighet. Vi värdesätter också tidigare erfarenhet av valuppgifter.

I arbetet ingår utbildning som ordnas vid en tidpunkt som meddelas senare. Lönen för uppgiften är 14,50 euro/timme.

Skicka din ansökan senast 1.2.2021 kl. 16.00 via bifogat länken, den sökande ska registrera sig och skapa en arbetssökandeprofil i Kommunrekry
https://www.kuntarekry.fi/se/arbetsgivarna/sibbo-kommun/

Läs mer

http://www.sibbo.fi

Mer om arbetsgivaren

Mer information ger förvaltningschef Jenni Björksten, 0504325408, jenni.bjorksten(at)sibbo.fi

Ekonomi- och förvaltningsavdelning
Adress: Klockarbackavägen 2, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare