Skip to main content
test

Oletko miettinyt välinehuoltajan urallasi uutta suuntaa? Oletko toivonut työnkuvaa, jossa saat työskennellä modernissa sairaalassa nykyaikaisin menetelmin? Tarjoamme Keski-Suomen alueella työpaikan, jossa tämä on mahdollista. Tule töihin uuteen sairaalaamme, Sairaala Novaan!

Haemme työkaveriksemme vakituiseen työsuhteeseen

VÄLINEHUOLTAJIA (2) keskitettyyn välinehuoltokeskukseen.

Olemme muuttaneet tammikuussa 2021 uuteen sairaalaan. Käytössäsi on nykyaikaista teknologiaa, joka helpottaa työntekoasi. Sairaala Nova on rakennettu Terve talo-kriteerien mukaisesti ja on laadukas sisäilmaltaan.

Keski-Suomen keskussairaalan välinehuolto on Keski-Suomen alueen suurin ja toiminnaltaan monipuolisin välinehuoltopalvelujen tuottaja sekä oman erityisalueensa asiantuntija osana suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Välinehuollossa työskentelee noin 60 työntekijää. Välinehuoltotoimintaa ohjaa ISO 9001 standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä. Gemini toiminnanohjausjärjestelmän dokumentointi ja prosessin jäljitettävyys tukevat toimintaa. Ammattikoulutettu henkilöstö sekä laatu- ja toiminnanohjasjärjestelmä lisäävät mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen mallin mukaisesti.

Tarjoamme sinulle modernin sairaalan tuomat uudet työturvalliset ja toimivat tilat. Sairaala Novassa on panostettu erityisesti työ- ja potilasturvallisuuteen. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja, tarjoamme laadukkaita sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia työntekijöillemme ja kannustamme itsensä kehittämiseen. Työhösi saat hyvän henkilökohtaisen perehdytyksen ja tarjoamme vaihtelevan tehtävänkuvan. Teemme jatkuvaa yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa. Osana työtäsi ovat myös opiskelijaohjaukset sekä ammattitutkintojen näyttötutkintojen arviointi. Käytössämme on rekrytointilisä ja avustamme muuttokustannuksissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys, välinehuoltajan ammattitutkinto. Katsomme eduksi toimintaohjausjärjestelmien tuntemuksen sekä perehtyneisyyden laatujärjestelmiin. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa 6 kk.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Huoltopalvelupäällikkö
Päivi Töytäri
puh.014 269 1056 tai 044 702 1056
paivi.toytari@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Lisätietoja

Välinehuoltokeskus

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb