Välinehuoltaja

Närpiön kaupungin perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

välinehuoltajan toimen Närpiön terveyskeskuksessa.

Närpiön terveyskeskuksen välinehuolto palvelee muun muassa hammashuoltoa, lääkärivastaanottoa, terveyskeskussairaalaa, laboratoriota sekä muita läheisiä sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteitä.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat välinehuoltajan ammattitutkinto, hammashoitajan koulutus tai muu tehtäviin soveltuva hoitoalan koulutus, alan tuntemus ja soveltuvuus tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluvat tavanomaiset välinehuoltajan tehtävät sekä hammashuollon hoidon tarpeen arvioinnin hoitaminen. Tarvittaessa myös työtehtävät hammashoitolassa, esim. hammaslääkärin avustaminen. Välinehuolto toimii tiiviissä yhteistyössä hammashuollon kanssa, lähin esimiehesi on johtava hammaslääkäri.

Toimi on osa-aikainen, 30 h/v.

Kielivaatimuksena molempien kotimaisten kielten kielitaito.

Työhön valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä todistus rokotesuojasta. Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.narpio.fi

Tutustu työnantajaan

vt. johtava hammaslääkäri Ulrika Haka puh. 06 2249511, ulrika.haka@narpes.fi tai johtava hoitaja Joakim Bäcklund puh. 050 4210471, joakim.backlund@narpes.fi

Närpiön kaupunki
Osoite: Kyrkvägen 6, 64200 Närpes

Närpiön kaupungilla on 650 vakinaista ja noin 250 määräaikaista työntekijää jaettuna n. 40:lle työpaikalle laajassa kunnassamme, ja on siten Suupohjan rannikkoseudun suurin työnantaja. Henkilöstö jakaantuu osastoittain siten, että 44 % työskentelee hoitoalalla, 34 % sivistyspuolella, 19 % teknisen sektorin tehtävissä ja 3 % yleisessä hallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen 1.1.2016 lukien ja hallintokieli on ruotsi. Närpiön kaupunki on savuton työpaikka. Puutarhakaupungissamme kaunis ja meriläheinen luonto yhdistyy hyvän palvelun ja rikkaan elinkeinoelämän kanssa. Yrittäjyyttä pidetään elämäntapana. Närpiöstä löytyy innostusta ja voimakasta uskoa tulevaisuuteen ja kaupungin elinvoimaan. Närpiön kaupunki on avoin ja vastaanottava - tule viihtymään kanssamme!