Skip to main content
test
Välinehuoltaja - Lapin sairaanhoitopiiri

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.8.2022 klo 15.00 mennessä


3 VÄLINEHUOLTAJAN tointa


Kyseessä on uudelleen haku. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Lapin keskussairaalan välinehuoltokeskus huoltaa vuosittain 1,6 miljoonaa instrumenttiä. Yksikkömme on kompakti, tehokas ja monipuolinen. Olemme lapin suurin välinehuoltokeskus ja syksyllä avaamme uudet hulppean välinehuoltokeskuksen. Ehdoton valttimme on henkilökunnan rautainen ammattitaito, joka taipuu paitsi erikoisairaanhoidon myös perusterveydenhuollon välinehuoltoon. Käytössämme on T-doc toiminnanohjausjärjestelmä ja laatu on meille ykkösasia - potilaan parhaaksi.

Nyt etsimme joukkoomme kolmea intohimoista välinehuollonalan osaajaa, joille sterilointi pesu- ja desinfektion erityispiirteet, A0-arvo ja tiimityöskentely ovat mielekästä tekemistä. Takaisin tarjoamme omistautuneen ja innokkaan työympäristön, joka ei pelkää isojakaan kehityshankkeita. Uusi välinehuoltokeskus on suunniteltu Euroopan parhaimmaksi yhteistyössä henkilöstön kanssa. Olemme suunnitelleet tulevan välinehuoltoprosessin ja tilat, niin että tiloissa on viihtyisää, ja ergonomista työskennellä. Otamme käyttöömme uudet innovaatiot ensimmäisten joukossa maassamme.

Miksi Rovaniemi? Rovaniemi on Lapin pääkaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Outdoor-henkilöille (lue: ulukoilimaihimisille) täällä on tietenkin tekemistä enemmän kuin vuodessa on päiviä. Tähän on tosin syytä varautua paikallista asumusta hankkiessa, sillä varastotilaa olisi hyvä löytyä ainakin kanootille, fätille, liukulumikengille, virvelisarjalle, telluille ja mielellään parille teltalle. Huom! Meillä välinehuoltokeskuksessa tehdään vain kaksivuorotyötä ja illastakin päästään viettämään vapaata jo kello 20. Pietään viikonloput vappaata (vähän lapinlisää - noin joka 10. viikonloppu tehhään töitä). Pitäähän sitä ihmisen ehtiä elämäänkin!

Kaupunkikulttuuria janoavalle tarjolla on lukuisa määrä tasokkaita taidenäyttelyitä, oma kaupunginteatteri sekä kansainvälisestikin noteerattu Lapin Kamariorkesteri. Matkailun tehokas kehittäminen on synnyttänyt kaupunkiin poikkeuksellisen kattavan ja laadukkaan ravintolatarjonnan aina street bareista fine diningiin. Ja hei, wolttikin toimii! Perheellisille puolestaan Rovaniemeä helpompaa paikkaa ei olekaan. Vai miltäpä kuulostaa oma laskettelurinne, tasokas musiikki- ja tanssiopisto, pyöräilymatka ratsastustunnille, huikea kirjasto, aktiivinen partiotoiminta ja yli tuhat futisjunnua? Viime vuonna täällä syntyi 998 uutta lappilaista mukulaa, joten kavereitakin riittää.

Niin ja onhan täällä tietenkin ne kaikki perinteisetkin Lapin herkut, lokakuusta huhtikuuhun kestävä hiihtokausi (siinä välissä juhannus toppatakissa sääskiä huitoen), takapihalta alkava mustikkametsä, ja eloisat metsästysporukat.

Kiinnostuitko?

Välinehuoltajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan ammattitutkinto. Toimet täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä ja valittujen tulee esittää lääkärintodistus ennen tehtävien hoidon aloittamista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitulla on 4 kk koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Niko Säynäjäkangas, 040 356 6733 ja välinehuoltotyönohjaaja Susanna Mantere, 040 593 0167. Sähköpostitse niko.saynajakangas@lshp.fi ja susanna.mantere@lshp.fi.


Rovaniemellä 12.5.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Niko Säynäjäkangas, 040 356 6733 ja välinehuoltotyönohjaaja Susanna Mantere, 040 593 0167. Sähköpostitse niko.saynajakangas@lshp.fi ja susanna.mantere@lshp.fi.

Lisätietoja

Sairaanhoidolliset palvelut, Välinehuolto

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Rekommenderade jobb