Välinehuoltaja (5), Välinehuoltokeskus

Hae työpaikkaa Suomen suurimmasta keskussairaalasta, joka on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Alkuvuodesta 2021 käyttöönotettava maakunnan uusi Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit.

Nuorekas Jyväskylä tarjoaa kauniin, järvien ympäröimän asuinympäristön, jossa etäisyydet ovat lyhyet ja kaikki tarvittava on lähellä sinua. Tule tekemään yhdessä tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa ihminen on tärkein. Meidän sairaalassamme on hyvä tekemisen meininki!

Etsimme vakituisiin työsuhteisiin keskitettyyn välinehuoltokeskukseen

VÄLINEHUOLTAJIA (5)

Keski-Suomen keskussairaalan välinehuolto on Keski-Suomen alueen suurin ja toiminnaltaan monipuolisin välinehuoltopalvelujen tuottaja sekä oman erityisalueensa asiantuntija osana suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Välinehuollossa työskentelee noin 60 työntekijää. Välinehuoltotoimintaa ohjaa ISO 9001 standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä. Gemini toiminnanohjausjärjestelmän dokumentointi ja prosessin jäljitettävyys tukevat toimintaa. Ammattikoulutettu henkilöstö sekä laatu- ja toiminnanohjasjärjestelmä lisäävät mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen mallin mukaisesti. Toiminta on tällä hetkellä keskitetty pääosin keskussairaalan välinehuoltokeskukseen.

Tarjoamme sinulle modernin sairaalan tuomat uudet työturvalliset ja toimivat tilat. Sairaala Novassa on panostettu erityisesti työ- ja potilasturvallisuuteen. Työntekijämme ovat olleet vaikuttamassa uuden sairaalan suunnitteluun koko prosessin ajan ja jatkamme kehitystyötä Sairaala Novan käyttöön oton jälkeenkin. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja, tarjoamme laadukkaita sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia työntekijöillemme ja kannustamme itsensä kehittämiseen. Työhösi saat hyvän henkilökohtaisen perehdytyksen ja tarjoamme vaihtelevan tehtävänkuvan. Teemme jatkuvaa yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa. Osana työtäsi ovat myös opiskelijaohjaukset sekä ammattitutkintojen näyttötutkintojen arviointi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys, välinehuoltajan ammattitutkinto. Katsomme eduksi toimintaohjausjärjestelmien tuntemuksen sekä perehtyneisyyden laatujärjestelmiin. Työ on 3-vuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa 6 kk.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Huoltopalvelupäällikkö
Päivi Töytäri
puh.014 269 1056 tai 044 702 1056
paivi.toytari@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Välinehuoltokeskus
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats