Skip to main content
test
Välinehuoltaja, keikkatyöt ja sijaisuudet - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osaavia työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluonteisiin töihin.
Välinehuolto tuottaa välineiden ja instrumenttien pesu-, desinfektio- ja sterilointipalveluja potilashoitoon ja tutkimukseen. Asiakkaitamme ovat muun muassa leikkaus- ja vuodeosastot sekä poliklinikat. Sairaalamme toimii opetussairaalana.

Välinehuoltajan tehtävässä työskentelet välinehuoltoprosessin kaikissa työvaiheissa. Tehtäviisi kuuluvat myös tähystyksissä käytettävien taipuisien tähystimien pesu, desinfektio ja käyttökuntoon saattaminen. Mahdollisia työskentelypisteitäsi ovat Tays keskussairaalan lastentautien vastuualueiden toimipisteet, Tays keskussairaalan D-välinehuolto, Fimlab, Silmäkeskus, Sairaala-apteekki, Teho-osasto ja Korva- ja suusairauksien poliklinikka. Mahdollisuutena on työskennellä myös Tays Hatanpään, Tays Sastamalan tai Tays Valkeakosken välinehuolloissa.

Edellytämme aiempaa kokemusta välinehuoltajan tehtävistä.

Kelpoisuusehtona sijaisuuksiin on soveltuva ammatillinen koulutus.

Koeajan kesto voi olla korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.
Tarjoamme keikkatöitä (1-13vrk) ja sijaisuuksia (alle 6kk).
Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä pituisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, ja ylläpidäthän käytettävyyttäsi Kuntarekry-järjestelmässä.

Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Käsittelemme kaikki hakemukset ja kutsumme sopivat hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkistamme alkuperäiset opinto-, tutkinto- ja työtodistukset sekä henkilöllisyystodistuksen. Otamme sopiviin hakijoihin yhteyttä puhelimitse.

Lisätietoa hakemiseen liittyvistä asioista saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin/Avoimet_tyopaikat/Hae_keikkatoihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb