Skip to main content
test
Välinehuoltajan sijaisuus (4) - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Välinehuoltajan määräaikainen sijaisuus Tays Keskussairaalassa

Välinehuollon vastuuyksikkö tuottaa välineiden ja instrumenttien pesu-, desinfektio- ja sterilointipalveluja potilashoitoon ja tutkimukseen. Asiakkaita ovat muun muassa leikkaus- ja vuodeosastot sekä poliklinikat. Sairaala toimii opetussairaalana.

Välinehuoltajana tuotat tärkeää palvelua sairaalassamme korkealuokkaisen potilasturvallisuuden saavuttamiseksi. Haemme välinehuoltajia D-välinehuoltoon vuorotyöhön sekä asiakasyksiköihin päivävuoroon. Kiinnostuksesi mukaan työpaikkanasi voi Tays Keskussairaalan lisäksi olla myös Tays Valkeakosken tai Tays Sastamalan sairaalat.

Työsi välinehuoltajana on monipuolista ja vastuullista. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta joustavuutta, reipasta työotetta ja aitoa halua palvella asiakasta. D-välinehuollossa edellytämme valmiutta tehdä vuorotyötä.

Eduksi luemme aiemman kokemuksen välinehuoltajan työtehtävissä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Myös välinehuollon opiskelijat voivat hakea tehtäviä. Mikäli tehtävään valitaan välinehuollon opiskelija, on hänellä mahdollisuus suorittaa koulutus loppuun oppisopimuksella. Myös osa-aikaiset hakijat huomioidaan.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, 4.6.2023 saakka.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävistä antaa asiakasyksiköiden välinehuolloista vastaava palveluesimies Jaana Leskinen, puh. 044 472 9858 ja Keskussairaalan D-välinehuollosta vastaava palveluesimies Annika Rantanen, puh. 050 355 8798

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 28.9.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Tarinoita_Taysista/Sisalto/Valinehuolto_on_osa_turvallista_hoitoa(108761)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiakasyksiköiden välinehuolloista vastaava palveluesimies Jaana Leskinen, puh. 044 472 9858 ja Keskussairaalan D-välinehuollosta vastaava palveluesimies Annika Rantanen, puh. 050 355 8798

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pirkanmaalla on näillä julkisilla palveluilla sen jälkeen vain yksi järjestäjä, Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan suurin hyvinvointialue, asukkaita on noin 500 000.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb