Valkealan lukion lehtori, opinto-ohjaus - Kouvolan kaupunki

Valkealan lukion lehtori, opinto-ohjaus - Kouvolan kaupunki

Haemme aktiiviseen lukioomme opinto-ohjauksen ammattilaista ajalle 8.8.2019 - 30.5.2020.

Vastuullasi on ohjauksen koordinointi, yksilö-, pienryhmä- ja luokkaohjaus, tutortoimnta sekä osallistuminen opiskeluhuoltotyöhön. Valittavalta toivomme lukiokokemusta, innostavaa ja kannustavaa lukion kehittämishalua sekä yhteistyökykyä.

Valkealan lukio on yksi Kouvolan neljästä päivälukiosta. Lukio on kaksisarjainen noin 130 opiskelijan yleislukio. Lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Valkealan taajaman koulukeskuksessa. Esimerkiksi Kouvolasta linja-autolla pääsee aivan koulun eteen noin 20 minuutissa. Lukio toimii 5-jaksojärjestelmässä omassa kiinteistössä laadukkaissa tiloissa.

Koeaika on neljä (4) kuukautta.
Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.
Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Läs mer

https://peda.net/kouvola/kl/valkealan-lukio, www.kouvola.fi, www.kouvola.fi/rekry

rehtori Juha Malinen, juha.malinen@kouvola.fi, 0206153821, virka-aikana

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Lukiot
Adress: Lukionkaari 8, 45370 Valkeala

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren