Valma-opettaja - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Valma-opettaja

Valma, päätoiminen tuntiopettaja

Haemme päätoimista tuntiopettajaa ammatillisen koulutuksen valmentavaan koulutukseen (VALMA). Palvelussuhde alkaa elokuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänä on opettaa Kirkkonummella Valman opetussuunnitelman sisältöjä. Lisäksi Lohjan, Vihdin ja Kirkkonummen kampuksilla opetat matemaattis-luonnontieteellisiä aineita matematiikka, kemiaa ja fysiikkaa sekä viestintä- ja vuorovaikutusosaamisalueelta tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Edellytämme hakijalta erityisopettajan opintojen suorittamista.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan tehtävistä Valma-koulutuksessa ja hyvää valmentavan koulutuksen sisältöjen tiedollista tuntemusta. Opiskelijoissasi on paljon maahanmuuttajia, joten selkokielisyys viestinnässäsi on tärkeää.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A 986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osio C liitteen 1 mukaisesti. Vuosityöaika on 800-1500 tuntia.

Tehtävä on sijoitettu Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään, hyvinvointi toimialalle Kirkkonummen Jorvaksen toimipisteeseen.

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Petteri Sarvala p. 050 337 1496 (työtehtävät), toimialarehtori Eero Hillman p. 050 3667 814. (palvelussuhteen ehdot) tai sähköpostitse etunimi.sukuninmi (at)luksia.fi. Lisätietoja työtehtävästä 27.6. saakka ja 29.7. jälkeen. Haastattelut järjestetään elokuun 9.päivä kello 8-16 välillä.

Hyvinvointi-toimiala Koulutuspalvelut
Osoite: Hirsalantie, 02420 Jorvas

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta sekä edistää osaamista.
Kuntayhtymässä työskentelee noin 350 työntekijää ja opiskelijoita on vuosittain noin 3 500.
Jäsenkuntia ovat Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti.
Toimipisteitämme on Lohjalla, Vihdissä, Espoossa ja Kirkkonummella.

Tutustu työnantajaan