Skip to main content
test
Valmistava opettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 1.8.2022 klo 12.00 mennessä

kolme valmistavan opettajan tehtävää ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Sijoituspaikat ovat Jurvan yhtenäiskoulu, Kirkonkylän koulu ja Paulaharjun koulu. Ryhmissä oppilaita pääsääntöisesti Ukrainasta.

Edellytämme pedagogista kelpoisuutta, mutta myös muu soveltuva koulutus otetaan kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioon. Eduksi katsotaan venäjän, ukrainan tai englannin kielen taito.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Hakea voi myös kirjallisesti, jolloin hakemukset liitteineen lähetetään opetuspäällikölle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, koulutoimisto, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut 1.7.2022 saakka: opetuspäällikkö Anne-Mari Packalén-Reinikainen, puh. 044 550 2697

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Sivistystoimi, Opetustoimi

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 20 500) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Laurintie 21, 61300 Kurikka

Rekommenderade jobb