Skip to main content
test
Valmistavan opetuksen opettaja - Borgå stad

Porvoon kaupungin suomenkielisissä koulutuspalveluissa on haettavana määräaikainen valmistavan opetuksen opettaja Keskuskouluun. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.7.2023 asti.

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Haemme henkilöä, joka on joustava sekä kiinnostunut valmistavan opetuksen työtapojen kehittämisestä. Toivomme hakijalta kokemusta valmistavan opetuksen opetuksesta ja maahanmuuttajaoppilaiden ohjaamisesta. Työaika on 25 h/ viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on perusopetuksen opettajan pätevyys. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.10.2022 ennen klo 14, Hae työpaikkaa- linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa, Petri Linden Keskuskoulun rehtori, puh. 040 489 1753 sekä Päivi Outinen aluerehtori, puh. 0400 139 038.


Läs mer

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/tervetuloa-kouluun/peruskoulut/keskuskoulu/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Lisätietoja antaa, Petri Linden Keskuskoulun rehtori, puh. 040 489 1753 sekä Päivi Outinen aluerehtori, puh. 0400 139 038.

Lär dig mer om oss

Keskuskoulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Adress: Porvoo, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb