Skip to main content
test
Valmistavan opetuksen opettaja - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupungin hyvinvoinnin ja kasvatuksen toimialan perusopetuksessa on haettavana määräaikaista täyttämistä varten ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023

VALMISTAVAN OPETUKSEN OPETTAJAN VIRKA (vakanssinro 310145).

Haemme Varkauteen toista valmistavan opetuksen opettajaa. Opetusryhmä koostuu alakouluikäisistä oppilaista, joista suurimmalla osalla on kotikielenään ukraina. Opetuspaikkana Waltterin koulu tai Könönpellon koulu.

Valmistavan opetuksen opettajan tehtävät määräytyvät kirjoilla olevien valmistavan opetuksen oppilaiden määrän mukaan. Työhön kuuluu luokkamuotoista opetusta ja yhteistyötä huoltajien, luokanopettajien ja -ohjaajien kanssa sekä moniammatillisten toimijoiden kanssa.

Tutustu Varkauteen työnantajana:

https://www.varkaus.fi/uutinen/2021-08-26_meiltähän-tämä-käy-myös-tanssien

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ja palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Edellytämme virkaan valittavalta sitoutumista ProKoulun toimintaperiaatteisiin sekä vahvoja ja monipuolisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Eduksi luetaan kokemus kuvatulkkauksen hyödyntämisestä, valmistavan opetuksen antamisesta peruskoulussa sekä kielitaito (ukraina, venäjä, arabia).

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, valitun tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Sähköiset hakemukset pyydetään jättämään määräaikaan mennessä ilmoituksen hakulomakkeella. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostoina ansioluettelon ja jäljennökset tutkintotodistuksista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Ilmoitus on julkaistu: Varkauden kaupungin Intra-sivuilla, www.varkaus.fi, www.te-palvelut.fi ja www.kuntarekry.fi.

Hakuaika: 10. - 30.6.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi
https://peda.net/varkaus/waltterin-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Teemu Mustonen, puh. 044 444 2698, email: teemu.mustonen(a)varkaus.fi

Lisätietoja

Waltterin koulu

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Urheilukatu 21, 78210 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb