Skip to main content
test
Valmistavan opetuksen opettajan määräaikaisuus - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme valmistavan opetuksen opettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2022 - 3.6.2023. Viran sijoituspaikkana on Kirkkokadun yhtenäiskoulu.

Työhön kuuluu luokkamuotoista opetusta ja yhteistyötä huoltajien, luokanopettajien ja -ohjaajien sekä moniammatillisten toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan, aineenopettajan tai erityisopettajan koulutus (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista). Eduksi katsotaan ukrainan tai venäjän kielen osaaminen.

Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioon otetaan myös epäpätevät hakijat.

Työpaikkaa haetaan ensijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirkkokadun yhtenäiskoulun rehtori Jukka Ikonen, puh. 04010 45140,
jukka.ikonen@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kirkkokadun yhtenäiskoulu

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kirkkokatu 15, 75500 Nurmes

Rekommenderade jobb