Skip to main content
test
Valokuvauksen, anim. digit. taiteen tuntiopettaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen taidekoulu on taiteen perusopetuksen oppilaitos, joka 1.8.2022 alkaen tulee antamaan yleisen lisäksi laajan oppimäärän mukaista opetusta visuaalisissa taiteissa. Oppilaita meillä on tällä hetkellä lasten, nuorten ja aikuisten ryhmissä hieman yli 200, ja toimimme Kalevantalolla Riihimäen keskustan tuntumassa.

Haemme työyhteisöömme valokuvauksen, animaation, digitaalisen taiteen sivutoimista tuntiopettajaa vakituiseen tehtävään. Työnkuva sisältää sekä nuorten että aikuisten ryhmien opetusta sekä osallistumista tapahtumien suunnitteluun ja järjestelyyn. Toivomme hakijalta pedagogista pätevyyttä, valmiutta ohjata laajan oppimäärän opintoja suorittavia oppilaita ja vankkaa, käytännön työssä tullutta kokemusta eri-ikäisten lasten (5-8-vuotiaat) ja nuorten (12-18-vuotiaat) sekä aikuisten opetuksesta. Tuntimäärä muodostuu oppilasmäärän mukaan. Tehtävässä on tärkeää osata sekä macOS, iOS- että Windows-järjestelmät, kuvankäsittelyä, studiotyöskentelyä sekä kuvakäsittelyohjelmia myös iPadeille, esim. Procreate. Arvostamme kiinnostusta jatkuvaan oman työn ja osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaa haetaan jättämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna. Mikäli sähköisen hakemuksen jättäminen ei ole mahdollista, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen Riihimäen kaupunki/kirjaamo, Hallinto ja konserni - toimialue, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki. Kirjekuoren päälle merkintä Hakemus/ virka tai toimi mitä haetaan. Hakuaika päättyy 12.8.2022 klo 15. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastattelussa, joka järjestetään kutsutuille 16.8.2022.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.riihimaki.fi/opi-ja-kasvata/opistot-ja-taidekoulu/riihimaen-taidekoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiia Orivuori tiia.orivuori@riihimaki.fi 0403304704 tavoitettavissa 10.8.2022

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Taiteen perusopetus

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb