Valomestari

Haemme ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme suunnittelevaa valomestaria.

Valomestarina vastaat esitysten korkeasta laadusta valojen osalta. Työhösi kuuluu valosuunnittelu osana taiteellista työryhmää, valojen ajaminen esityksissä ja harjoituksissa sekä valojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen. Sinulta odotetaan vahvaa taiteellista näkemystä omalla osaamisalueellasi.

Toivomme sinulta alan soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on paineensietokykyä, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit valo-osastomme esimiehenä. Sinulla on myös vahva tietotekninen osaaminen ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin kieltä. Video-tekniikan tuntemus ja tietoverkkojen hallinta katsotaan eduksi. Teatterissamme käytetään MA Lighting -valonohjausjärjestelmiä.

Toimi voidaan täyttää sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.

Lappeenrannan kaupunginteatterille osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 16.12.2020 klo 12.00. Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi toimittaa myös osoitteella Lappeenrannan kaupunki, Kirjaamo, PL 11, 53101 Lappeenranta, kuoreen merkintä: Valomestari tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo@lappeenranta.fi, aihekenttään: Valomestari.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Marko Sorsa, puh. 040 771 5230 tai toiminnanjohtaja Maarit Welin, puh. 040 353 9535.

Kaupunginteatteri
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen ja hyvän tuottaminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme.

Lappeenranta on myös ympäri vuoden vireä kulttuurikaupunki, jonka ennakkoluulotonta mainetta ilmentää aivan keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen vuonna 2016 avattu kaupunginteatteri. Se on paitsi sijainniltaan myös tilaratkaisuiltaan uraauurtava, sillä kaikki osaset pukuhuoneista ja vaihtokulisseista lähtien loksahtavat loistavasti lavan tasolle.

Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialalle sijoittuva kaupunginteatteri on Etelä-Karjalan johtava ammattiteatteri, jossa on korkea ammattitaito ja osaaminen. Arvostamme yhdessä tekemistä; jokaisen panostus ja oma erikoisosaaminen ovat meille yhtä tärkeitä. Teatterissamme jokainen on ansainnut luottamuksen, jokainen kantaa vastuunsa sekä yksilönä että ryhmänä. Haluamme tarjota katsojille ikimuistoisia elämyksiä.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukiokoulutuksesta, sekä nuorisotoiminnasta ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Joukkoomme kuuluu 1700 osaajaa, jotka luovat perustaa lappeenrantalaiselle hyvinvoinnille, sivistykselle ja elinvoimalle. Arvojamme ovat oppiminen ja ihmisenä kasvaminen, yhdenvertaisuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Nimilyhenteemme HySi kuvaa keskeistä toimintatapaamme eli kannustamista. Hyvä Sie!