Skip to main content
test

Haemme Kankaanpään kaupungille reipasta ja yhteistyökykyistä kasvatus- ja opetusalan ammattilaista

VALPAS - TUVA -koordinaattoriksi

valvomaan oppivelvollisuuden suorittamista (VALPAS), järjestelemään tutkintoon valmentavaan koulutukseen osallistuvien nuorten arkea (TUVA) ja luotsaamaan opiskelijoita kohti toisen asteen tutkintoa (ohjaus ja koordinointi).

Olet etsimämme henkilö, jos haluat olla mukana tukemassa nuorten oppimista, ratkaista pieniä ja suuria ongelmia ja tehdä aktiivisesti töitä oppimisen esteiden poistamiseksi yhdessä muiden opettajien kanssa. Tarvitset työssä hyvää organisointikykyä, ratkaisukeskeistä ja myönteistä ajattelua ja sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme aktiiviselle ammattilaiselle mahdollisuuden tehdä omannäköistä työtä, vahvan tuen sekä valmiit verkostot #Mukavassa kaupungissa.

Koordinaattorin tehtävä on määräaikainen (9.8.2022-31.7.2023). Koordinaattorin toimialueeseen kuuluu koko Kankaanpää ja tehtävässä toimivalla tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa. Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/986 § 17 a mukaisesti, palkkaus ja työehdot OVTES:n mukaisesti.

Tehtävä on haettavana 21.6.-15.7. ja haastattelut pyritään järjestämään viikolla 30. Tehtävä täytetään 9.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään 15.7.2022 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Päätös ilmoitetaan hakijoille sähköisesti ellei hakija erikseen toisin ilmoita. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Mari Fabig puh. 044 5775 280, sivistysjohtaja Heikki Kiviniemi puh. 044 5772 441

Lisätietoja

Kankaanpään kaupunki, Kasvatus ja opetus

Kankaanpään kaupunki Kankaanpää on noin 13 000 asukkaan kaupunki, joka on kasvanut luonnon muovaamalle asuin- ja kauppapaikalle Hämeen- ja Pohjankankaan yhtymäkohtaan. Kankaanpää on Pohjois-Satakunnan seutukunnan keskus. Kaupunki tarjoaa monia mahdollisuuksia työhön, yrittämiseen, koulutukseen ja asumiseen. Puistot ja tiiliarkkitehtuuri hallitsevat palkittua kaupunkikuvaa. Älykkään taidekaupungin sydän sykkii hyvinvoinnille, luonnon monipuolisuudelle ja iloisille torikohtaamisille.

Keskustan ympärillä on useita viihtyisiä ja turvallisia asuinalueita ja aktiivisissa kylissä on myös hyvät mahdollisuudet maaseutuasumiseen. Vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia on monipuolisesti liikunnasta kulttuuriin. Tervetuloa työskentelemään ja asumaan Kankaanpäähän!


Osoite: Kangasmoisionkatu 1, 38700 Kankaanpää
Kankaanpään kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb