Skip to main content
test
Valvoja / Rakennuttaja - FCG Grupp

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme nyt kasvun tueksi Turkuun uutta kollegaa.

VALVOJA / RAKENNUTTAJA

Tehtävässäsi osallistut monipuolisiin infra- ja kunnallisteknisiin projekteihin rakennuttamisen ja työmaiden valvonnan tehtäviin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaatiossamme eri alan asiantuntijoiden kanssa. Olemme yksi Suomen suurimmista, asiantuntevimmista ja monipuolisimmista infran ja vesihuollon suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatioista. Vastaamme hankkeiden koko elinkaaren suunnittelu- ja toteutusketjusta.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä.

Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta rakennuttajakonsultin tai valvojan tehtävistä. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

FCG toimii ketterien periaatteiden mukaan ja henkilöstöltämme odotamme itseohjautuvuutta, systemaattisuutta ja suurta asiakassuuntautuneisuutta. Proaktiiviselle osaajalle tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa johtamisen ja tekemisen pitää olla oikeaan tietoon perustuvaa ja yhteisesti ymmärrettyihin tavoitteisiin tähtäävää.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 205
  • Sopimuksen mukaan
  • 22.4.2022 - 22.5.2022 23:00
  • Turku

Yhteystietomme

Voit kysyä lisätietoa tehtävästä Tero Pyrhöseltä tero.pyrhonen@fcg.fi tai 040 821 4538.
Hae tehtävää mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 22.5.2022.

Lisätietoja

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä.

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 79 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.fcg.fi

FCG – Hyvän elämän tekijät.

Rekommenderade jobb