Valvontaeläinlääkäri - Sastamalan kaupunki

Valvontaeläinlääkäri - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen ympäristöterveydenhuollon vastuualueelle haetaan valvontaeläinlääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen 24.6.2019-29.2.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Valvontaeläinlääkärin tehtäviä ovat mm. eläinsuojelulaissa, eläintautilaissa ja helposti leviävien eläintautien vastustamisesta annetussa laissa säädetyt tai näiden lakien nojalla määrättyjen valvontatehtävien hoitaminen. Työhön sisältyy myös kunnalle kuuluvia tehtäviä mm. laitosvalvontaa ja maitotilatarkastuksia. Tämänhetkinen sijoituspaikka Sastamala ja pääasiallisena toimialueena on Punkalaitumen kunta ja Sastamalan kaupunki. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus).

Läs mer

http://www.sotesi.fi

Terveysvalvonnan johtaja Risto Ekonen puh. 050 550 1176, risto.ekonen@sastamala.fi tai vastaava eläinlääkäri Merja Mäkinen puh. 050 550 1172, merja.makinen@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Mer om arbetsgivaren