Valvontaeläinlääkäri - Mikkelin kaupunki

Valvontaeläinlääkäri

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee eläinlääkäriä vakituiseen virkaan. Hakuaikaa on jatkettu 31.10.2019 klo 15:00 saakka.
Kyseessä on valvontaeläinlääkärin tehtävä, johon kuuluu sekä eläinten hyvinvoinnin valvontaa että elintarvikkeiden alkutuotannon valvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun eläinlääkärin pätevyys (Laki eläinlääkärinammatin harjoittamisesta 21.1.2000/29). Lisäksi hakijalta vaaditaan elintarviketurvallisuusviraston (Evira) todistus tutustumisesta Suomen asianomaisen alan lainsäädäntöön, koska virkaan kuuluu eläintautilain täytäntöönpanoon, elintarvikkeiden turvallisuuden valvontaan ja eläinten hyvinvoinnin valvontaan liittyviä tehtäviä. Eläinlääkintähuoltolaki (765/2009, 16 §) ja eläinlääkintähuoltoasetus(1031/2009, 2 §).

Valvontaeläinlääkärin tehtäviin ei kuulu kliininen työ eikä päivystysvelvollisuutta ole. Valvontaeläinlääkäri voi voimassa olevaan sopimukseen perustuen tehdä yhteistyötä maakunnan muiden valvontaeläinlääkäreiden kanssa. Täytettävän viran sijoituspaikkana on Mikkeli.

Työaika on 38,25 tuntia / vko.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Antti Tukiainen, puh. 044-7945579, antti.tukiainen@mikkeli.fi
Hanna Pasonen, puh. 044-7944715, hanna.pasonen@mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Ympäristöpalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut toimii osana Mikkelin kaupunkiorganisaatiota ja vastaa ympäristöterveydenhuollosta viiden kunnan alueella (Mikkeli, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju ja Pertunmaa). Eläinlääkintähuollolla on kolme yhteisvastaanottoa, joissa kussakin työskentelee 2-3 eläinlääkäriä.

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi