Skip to main content
test
Valvontaeläinlääkäri - Mikkelin kaupunki

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee valvontaeläinlääkärin viransijaista ajalle sopimuksen mukaan - 14.4.2023.

Työtehtävät muodostuvat eläinten hyvinvoinnin valvonnasta, eläinperäisten elintarvikkeiden alkutuotannon valvonnasta sekä sivutuotevalvonnasta. Valvontaeläinlääkärin tehtäviin ei kuulu kliininen työ, eikä päivystysvelvollisuutta ole.

Valvontaeläinlääkäreiden toimialueena on Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Hirvensalmi ja Kangasniemi. Toimipiste sijaitsee Mikkelin kaupungissa samoissa tiloissa kaupungineläinlääkäreiden vastaanoton kanssa.

Työt tehdään yhteistyössä toisen valvontaeläinlääkärin kanssa. Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa on kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa. Valvontaeläinlääkäri voi voimassa olevaan sopimukseen perustuen tehdä yhteistyötä myös maakunnan muiden valvontaeläinlääkäreiden kanssa. Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden praktikkoeläinlääkäreitä voi mahdollisuuksien mukaan käyttää apuna tarkastuksilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun eläinlääkärin pätevyys tai väliaikainen oikeus eläinlääkärin ammatin harjoittamiseen.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä alan lainsäädännön ja hyvän hallintotavan osaamista. Eduksi katsotaan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen päätöksentekoon sekä ratkaisukeskeisiin toimintatapoihin. Lisäksi perustuslain mukaan viranhaltijalta edellytetään myös koeteltua kansalaiskuntoa.

Viran hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työaika on 38,25 tuntia / vko.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on koeaika, joka määräytyy määräaikaisen virkasuhteen keston mukaan ja on korkeintaan puolet sen pituudesta.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset suosittelijat.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Maria Tirkkonen
Puh. 040 129 5120
vastaava eläinlääkäri Antti Tukiainen
Puh. 044 794 5579
etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Ympäristöpalvelut

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut toimii osana Mikkelin kaupunkiorganisaatiota ja vastaa ympäristöterveydenhuollosta viiden kunnan alueella (Mikkeli, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju ja Pertunmaa). Eläinlääkintähuollossa on kaksi valvontaeläinlääkärin ja kahdeksan kaupungineläinlääkäripraktikon virkaa.

Yhteistoiminta-alueen asukasmäärä on n. 70 000 asukasta, joista noin 53 000 asuu Mikkelin kaupungin alueella. Alueella on runsaasti vapaa-ajan asuntoja sekä etenkin kesäaikaan paljon lomailijoita. Alueelta on myös helppo löytää edullinen vuokra-asunto myös kalustettuna.

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää.

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut toimii osana Mikkelin kaupunkiorganisaatiota ja vastaa ympäristöterveydenhuollosta.


Osoite: Rauhankatu 10, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb