Skip to main content
test
Valvontaeläinlääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Ylivieska, Alavieska, Sievi ja Nivala) on tarjolla

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS

Sijaista haetaan 31.12.2022 saakka ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuuden aloituspäivästä ja kestosta voi neuvotella ja myös osa-aikaisuus on mahdollista. Etätyön tekeminen on mahdollista työtehtävien niin salliessa.
Valvontaeläinlääkärin tehtäviin kuuluvat eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 15 §:n 3. momentin mukaiset valvontatehtävät eli käytännössä lähinnä eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivuotevalvonta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi viransijaisuutta täytettäessä.

Valvontatyötä tehdään tarpeen vaatiessa aina parityönä. Työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja kollega-apua on aina saatavilla. Kuntayhtymässä on osa-aikainen valvontaeläinlääkäri ja myös praktikkoeläinlääkärit lähtevät tarvittaessa työpariksi tarkastuksille. Lisäksi kuntayhtymällä on sopimus valvontaeläinlääkäriyhteistyöstä naapurikuntayhtymien kanssa. Ympäristöterveydenhuollon johtajalla on 10 vuoden kokemus valvontaeläinlääkärin työstä.

Valvontaeläinlääkärin työpiste sijaitsee Ylivieskassa ympäristöterveydenhuollon valvonnan toimitiloissa, joissa työskentelevät lisäksi kuntayhtymän neljä terveysinsinööriä, ympäristöterveydenhuollon johtaja ja osa-aikainen valvontaeläinlääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena viransijaisuuteen on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Muissa EU /ETA -maissa tutkinnon suorittaneilta toivotaan lisäksi virkaeläinlääkärikurssin suorittamista. Viran hoitaminen edellyttää hyviä suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja, yhteistyökykyä ja normaalia paineensietokykyä. Toimialaan liittyvästä substanssilainsäädännöstä ja hallinnollisista toimista on hyvä olla perillä. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Valvontaeläinlääkärin tehtäväkohtainen palkka on 5,040.32 €/kk.
Viransijaisuudessa on kahden kuukauden koeaika.

Lisätiedot: Ympäristöterveydenhuollon johtaja, ELL Päivi Pyykönen, p. 044 419 5026, paivi.pyykonen@kalliopp.fi
Osoite: Tasangontie 21, 84100 Ylivieska
Hakemukset voi toimittaa Kuntarekryn kautta 29.5.2022 klo 15 mennessä tai vapaamuotoisesti yllä olevaan osoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Pyykönen p. 044 419 5026 paivi.pyykonen@kalliopp.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb