Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana uusi vakinainen

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Kalajoen kaupunki vastuukuntana on perustanut valvontaeläinlääkärin viran, jonka työpanoksesta puolet kohdennetaan Ylivieskan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueelle. Kalajoen ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Ylivieskan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Ylivieskan ja Nivalan kaupungit sekä Alavieskan ja Sievin kunnat. Käytännössä virkaan valittava tulee työskentelemään puolet työajastaan Ylivieskan toimipisteestä käsin ja puolet Kalajoen toimipisteestä käsin. Myös etätöiden tekeminen on mahdollista työtehtävien niin salliessa.

Valvontaeläinlääkärin työtehtäviä hoidetaan pääsääntöisesti yhteistyössä toisen valvontaeläinlääkärin kanssa. Alueella on monipuolista tuotantoeläintaloutta sekä kohtalaisesti seura- ja harrastuseläimiä. Työ sisältää pääosin eläinsuojelu- ja eläintautivalvonnan tehtäviä sekä muita valtion valvontatehtäviä. Työtehtäviin sisältyy myös maidontuotantotilojen hygieniatarkastuksia. Virkaan ei sisälly praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Muissa EU/ETA-maissa kuin Suomessa eläinlääkäriksi valmistuneiden tulee lisäksi osoittaa tutustuneensa Suomen eläintauti-, eläinsuojelu- ja elintarvikelainsäädäntöön eli lainsäädäntökurssin suorittamista hyväksytysti. Haastattelussa tarkistetaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Virkaan valittavan on osoitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakijoissa arvostamme praktiikkakokemusta, yhteistyökykyä, kokemusta julkisesta hallinnosta ja oma-aloitteisuutta. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Virka täytetään vakinaisena 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 5245,19 e/kk. Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 16.6.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja virasta antavat valvontaeläinlääkäri Laura Sedrik, p. 044 4691747, sähköposti laura.sedrik@kalajoki.fi tai Kalajoen ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen p. 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi tai Ylivieskan ympäristöterveydenhuollon johtaja Päivi Pyykönen, p. 044 419 5026, sähköposti paivi.pyykonen@ylivieska.fi.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valvontaeläinlääkäri Laura Sedrik, p. 044 4691747, sähköposti laura.sedrik@kalajoki.fi tai Kalajoen ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen p. 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi tai Ylivieskan ympäristöterveydenhuollon johtaja Päivi Pyykönen, p. 044 419 5026, sähköposti paivi.pyykonen@ylivieska.fi.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Eläinlääkintähuolto

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb