Skip to main content
test
Valvontaeläinlääkäri - Karleby stad

Valvontaeläinlääkärin toimipiste on Kokkolassa ja toiminta-alueena on koko yhteistoiminta-alue.

Tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti eläinsuojelu, sivutuotevalvonta, sekä eläintauti- ja terveysvalvontaohjelmat eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 15 §:n mukaisesti. Lisäksi valvontaeläinlääkärin toimenkuvaan voidaan tarvittaessa sisällyttää myös kunnalle kuuluvia virkatehtäviä, kuten elintarvikkeiden ja alkutuotannon valvontaa tuotantotiloilla. Tehtäviin ei kuulu praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta. Lintuinfluenssan takia tehtävät painottuvat alussa epidemian torjuntatehtäviin.

Eläinlääkintähuollon valvontatiimissä on kaksi valvontaeläinlääkäriä ja hygieenikkoeläinlääkäri. Lisäksi on kolmas valvontaeläinlääkärin viran perustaminen työn alla. Eläinsuojelutarkastukset suoritetaan pääsääntöisesti parityönä.

Hakijan tulee olla Suomessa laillistettu eläinlääkäri sekä eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi vaaditaan sen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito, joka ei ole hakijan äidinkieli. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sen lisäksi arvostamme praktikkokokemusta ja kokemusta julkisesta hallinosta.

Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Osana eläinlääkintähuollon valvontatiimiä toimiminen antaa sinulle hyvät ammatillisen kasvun edellytykset.

Lisätietoja

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparistoterveys-ja-elaimet/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat terveysvalvonnan johtaja Andréas Smeds, puh. 040 489 2029, hygieenikkoeläinlääkäri Annukka Nikula tai valvontaeläinlääkäri Eva-Lotta Halonen, puh. 040 806 5953.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto

Kokkolan kaupunki vastaa Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon järjestämisestä. Yhteistoiminta-alueessa on mukana Kokkolan kaupungin lisäksi Kannus, Halsua, Kaustinen, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli.

Alueen maatalous on erikoistunut maidontuotantoon. Eläinlääkintähuollon järjestämiseksi yhteistoiminta-alueella on 12 praktikkoeläinlääkäriä, hygieenikkoeläinlääkäri, kaksi valvontaeläinlääkäriä sekä toimistohoitaja ja terveysvalvonnan johtaja.

Tervetuloa mukana!


Osoite: Hakalahdenkatu 83, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb