Skip to main content
test
Valvontaeläinlääkäri: ympäristöterveydenhuolto, Joensuu (id7520) - Siun sote

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! Täällä voit asua yliopistokaupungin ruutukaavalla, erämaaluonnon rauhassa tai siltä ja väliltä. Pohjois-Karjalan upea luonto ja iloiset ihmiset kutsuvat viihtymään!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella ympäristöterveydenhuollossa on haettavana 31.5.2023 mennessä VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN vakituinen virka.

Viran tehtävät muodostuvat pääasiassa eläinsuojeluvalvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa eläintauti- ja sivutuotevalvontaa. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Virka sijoittuu Joensuun toimipaikkaan ja toiminta-alueena on Pohjois-Karjalan maakunta.

Tarjoamme monipuolisen työn osaavassa ja mukavassa tiimissä, maakunnallisessa valvontayksikössä. Meillä halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukena on valvontaeläinlääkäritiimi, jossa työskentelee lisäksesi neljä valvontaeläinlääkäriä. Käytössäsi ovat asianmukaiset työvälineet (ml. auto työajoihin) ja työturvallisuuteen panostetaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 16 §:ssä säädetty kelpoisuus. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää Ruokaviraston todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia.

Odotamme sinulta kykyä toimia tiimissä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vahvuutesi ovat vastuullisuus, positiivinen asenne ja yhteistyökyky. Osaat toimia myös haastavissa asiakastilanteissa. Hyvän hallinnon periaatteet ovat kaiken työskentelysi lähtökohta.

Valvontaeläinlääkärin palkka on 5171,07 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Siun sotessa on otettu käyttöön vuonna 2022 henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esim. työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti, erilaisia pikapalkitsemisen muotoja, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta), tyhy-rahan sekä työnantajan tuen yhteisölliseen toimintaan. Henkilöstöetuuksina Siun sotessa on tarjolla myös mm. lainattavia/vuokrattavia vapaa-ajan tiloja ja välineitä, tilapäismajoitusta/soluasuntoja sekä yritysten tarjoamia etuja.

Virka täytetään 1.7.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Virkaa haetaan sähköisesti.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää! Vastaava eläinlääkäri Britta Henriksson, puh. 013 3308183, britta.henriksson@siunsote.fi.

Jos mukanasi muuttaa myös puoliso, niin täältä löytyy myös muiden alojen joustavia uraputkia http://www.maailmankarjalaiset.fi/

Joensuussa 25.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7520
  • 25.4.2023 - 31.5.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb