Valvontaeläinlääkärin määräaikainen virka - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla on haettavissa

Valvontaeläinlääkärin 3 kk määräaikainen virka

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen toimipiste Kuusamossa. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi klinikkaeläintenhoitaja. Praktikkoeläinlääkäri on mahdollista saada työpariksi tarkastuskäynneille.

Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Koillismaan luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto.

Valvontaeläinlääkärin 3 kuukauden määräaikainen virka täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Valvontaeläinlääkäriä haetaan eläinsuojelu-, eläintauti- ja elintarvikevalvonnan tehtävien hoitamiseen. Virkaan ei kuulu päivystysvelvoitetta. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus 5000 €/kk ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 18.6.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 365578). Haastattelut käynnistetään jo hakuajan aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri vs. Niina Oksman p. 040 860 8065, niina.oksman@kuusamo.fi tai ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku p. 040 7777 477, vesa.kuosku@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb