test
Valvontaeläinlääkärin sijaiuus - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

Uudelleen haettavana VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS

Haemme edelleen valvontaeläinlääkärin määräaikaista sijaista ajalle 1.1 - 5.10.2022. Virkatehtävät koostuvat eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaisesta valvonnasta sekä mahdollisesti alkutuotannon valvonnasta maidontuotantotilojen osalta koko yhteistoiminta-alueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltoasetuksen 2 §:n mukainen kelpoisuus eli Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja, hallintolain tuntemusta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Työtehtävien hoito edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä. Viran hoitoon ei liity praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4965,50 €. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Yksikkömme ilmapiiri on erinomainen ja siksi arvostammekin erityisesti hyviä yhteistyökyky-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Työpiste sijaitsee Kankaanpään yhteisvastaanotolla, joten kollegiaalinen tuki on lähellä päivittäin.
Hakeudu siis mukavaan yksikköömme, jossa valvontatyö on pääsääntöisesti maaseudulle tyypillistä ja osoita sähköinen hakemuksesi 31.1.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa terveysvalvonnan johtaja Laura Juhantalo 050 594 4442 tai laura.juhantalo@eposa.fi

Lisätietoja

PoSa Ympäristöpalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 5, 38700 Kankaanpää

Rekommenderade jobb