Valvontaeläinlääkärin virka - Laukaan kunta

Laukaan ympäristövalvonnassa on haettavana valvontaeläinlääkärin virka. Hakuaika 30.6.2021 klo 15:00 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Laukaan ympäristövalvonta toimii Keski-Suomessa Laukaan ja Konneveden kuntien alueilla. Yksikössä työskentelee ympäristötoimenjohtaja, ympäristöpäällikkö, kolme praktikkoeläinlääkäriä, yksi valvontaeläinlääkäri, eläintenhoitaja, viisi ympäristöterveystarkastajaa sekä hallintosihteeri. Yksikköön kuuluu ympäristöterveydenhuollon lisäksi ympäristönsuojelu ja rakennusvalvonta.

Haettavan valvontaeläinlääkärin tehtäviin kuuluvat eläinsuojelu- ja eläintautivalvonnan tehtävät. Työtä tehdään pääosin parityönä alueen muiden valvontaeläinlääkäreiden kanssa erillisen maakunnallisen sopimuksen mukaisesti koko Keski-Suomen alueella, keskittyen Viitasaaren ja Laukaan valvontayksiköiden alueelle.

Palkka on 4923,67 e/kk. Tehtävä sopii niin vastavalmistuneelle, kuin jo kokeneemmallekin eläinlääkärille. Sekä valvontakollegojen, että kuntapraktikoiden tuki on jatkuvasti saatavilla.
Hakijoissa arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä ja kokemusta julkisesta hallinnosta sekä valvontaeläinlääkärin virkatehtävistä.

Kunnaneläinlääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys. Viran ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virka täytetään pätevyysvaatimusten sekä haastattelun perusteella.

Tule tekemään valvontaa kanssamme nuorekkaaseen, rentoon ja mukavaan työyhteisöön Jyväskylän kupeeseen! Kokemuksia työyhteisöstä ja työn tarkemmasta sisällöstä mahdollista kysyä myös työtä tehneeltä valvontaeläinlääkäriltä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristötoimenjohtaja Jukka Lappalainen, p. 0400-564983 (jukka.lappalainen@laukaa.fi)
Ympäristöpäällikkö Miia Valkonen, p. 0400-642429 (miia.valkonen@laukaa.fi)

Lisätietoja

Laukaan kunta, Tekniset palvelut, Ympäristövalvonta

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb