test

Riihimäellä on haettavana

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Virkatehtäviin kuuluu eläinsuojelu- ja eläintautilain sekä muita eläinlääkintähuoltolain mukaisia valtion kunnalle korvaamia tehtäviä, pääpaino on eläinsuojeluvalvonnassa.
Arvostamme kokemusta valvontatehtävistä sekä käytännön praktiikasta. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

Riihimäen seudun terveyskeskuksen ky vastaa eläinlääkintähuollosta ja terveysvalvonnasta Hausjärven, Janakkalan, Lopen ja Riihimäen alueella. Alueen asukasluku on 61 000. Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee yhteensä 14 henkilöä; eläinlääkäri-esimiehen lisäksi kaksi praktikkoa, hygieenikkoeläinlääkäri, klinikkaeläinhoitaja, seitsemän terveystarkastajaa ja terveysvalvonnan sihteeri. Valvontaeläinlääkärin toimipiste sijaitsee Riihimäellä.

Tarkastuksille on mahdollista tarvittaessa saada tueksi klinikkaeläinhoitaja, jolla on aluehallintoviraston myöntämä eläinsuojeluvalvojan valtuutus, eläinlääkärikollega tai terveystarkastaja.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTESin ja lääkärisopimuksen mukaan.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot ja lisätiedot terveysvalvonnan johtaja Pirkko Sukula, 040 330 5770, pirkko.sukula@riihimaki.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Rekommenderade jobb