Vammaisohjaaja - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Vammaisohjaaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana vammaisohjaajan toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella vammaispalvelujen tulosyksikössä Kaarna-kodissa. Kaarna-koti on Ruukissa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti.

Kelpoisuusehtona vammaisohjaajan toimeen on vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto ja osaamista vammaistyöstä. Työkokemus kehitysvammatyöstä ja erityisosaaminen autisminkirjosta katsotaan eduksi. Ohjaajan työhön sisältyy myös työskentelyä erittäin haastavasti käyttäytyvien kehitysvammaisten ja autistien parissa. Toivomme hakijalta rauhallista työotetta, tiimityöhön sitoutumista, sekä valmiuksia työskennellä yksin ja öisin.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva hygieniapassi. Noudatamme toimen täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Toimessa edellytetään 1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalveluohjaaja Tanja Lievonen puh. 040 135 7902. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi .

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.