Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana vammaisohjaajan toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella vammaispalvelujen tulosyksikössä Niittykodissa. Niittykoti on Pyhäjoella sijaitseva 9 -paikkainen kehitysvammaisille henkilöille autettua asumista tarjoava palvelukoti.

Kelpoisuusehtona vammaisohjaajan toimeen on vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto ja osaamista vammaistyöstä. Työkokemus kehitysvammatyöstä katsotaan eduksi. Vammaisohjaajan työhön sisältyy työskentelyä erittäin haastavasti käyttäytyvien kehitysvammaisten parissa. Toivomme hakijalta rauhallista työotetta ja tiimityöhön sitoutumista.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva hygieniapassi. Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotesuojaa. Noudatamme toimen täytössä koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, Pl 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalveluohjaaja Mervi Siipola, puh. 040 830 3137. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.