Skip to main content
test
Vammaispalvelunohjaaja - Muuramen kunta

Haemme Muuramen hyvinvointi -liikelaitokseen VAMMAISPALVELUNOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Vammaispalveluohjaajan tehtäviin kuuluvat vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaaliohjaus viranomaistyönä, asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laatiminen, hakemusten käsittely ja päätöksenteko vammais- ja kehitysvammapalveluista sekä palvelujen koordinointi yhteistyössä asiakkaan ja hänen palveluverkostonsa ja muun verkoston kanssa.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä osana vanhus- ja vammaispalvelua. Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja olet mukana kehittämässä tiimityöskentelyä liikelaitoksen sosiaalipalveluissa.

Haemme vammaistyön ammattilaista jolla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Odotamme sinulta erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, taitoa toimia monialaisissa verkostoissa sekä halua kehittää omaa työaluetta. Arvostamme aiempaa kokemusta vammaissosiaalityön työtehtävistä ja perheiden parissa tehtävän työn kokemusta, palvelujärjestelmien sekä sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön tuntemusta ja kehittämismyönteisyyttä. Mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosionomin pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Virka alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi tai muutoin valinta raukeaa.

Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät vuoden 2023 alusta Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämisvastuulle.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 8.8.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Postitse toimitettavat hakemukset tulee lähettää osoitteeseen Muuramen kunta, PL 1, 40951 Muurame.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 33. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi
http://www.muurame.fi/muuramen-hyvinvointi-sosiaali-ja-terveyspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Tiina-Emilia Seppänen, puh. 050 477 1907 tai tiina-emilia.seppanen@muurame.fi (ajalla 4.7. - 8.7. ja 8.8.)

Lisätietoja

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Rekommenderade jobb