Skip to main content
test
Vammaispalvelut (15), kesätyö - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme Rannikon alueellisiin vammaispalveluihin (Kalajoki, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki) SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLTOALAN AMMATTILAISIA JA OPISKELIJOITA (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, hoiva-avustaja) asumisyksiköihin erimittaisiin sijaisuuksiin (vähintään 15 kesäsijaisuutta) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Oletko sinä etsimämme kesäsijainen? Haluat tehdä merkityksellistä työtä ja viettää ikimuistoisen kesän erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa. Tehtäviisi kuuluu kehitysvammaisten asumisyksiköissä kokonaisvaltainen asumisen ohjaaminen ja hoitotyö. Pääset yhdessä asukkaiden kanssa osallistumaan kodin arkiaskareisiin sekä ideoimaan ja toteuttamaan vapaa-ajan tekemistä. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asukkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä tukea asukkaan mahdollisimman itsenäistä elämää ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä ja hoiva-avustajilla sekä alan opiskelijoilla kaksivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja reippautta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Sosionomin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat ja hakijat, joilla on muu tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta. Tutkinnon soveltuvuuden ja riittävien edellytysten olemassaolon arvioi työnantaja.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös opiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäälliköt:
Antinkankaan palvelukoti, Vilpun asuntola ja Kompassi, Raahe: Niina Tuhkanen, p. 040 830 3136
Kaarnakoti ja Käenpesä, Siikajoki: Marjo Lokka, p. 040 135 7902
Niittykoti, Pyhäjoki: Saija Heikkilä, p. 044 469 1508
Ryhmäkoti Puistola, Kalajoki ja Kalliokoti, Himanka: Saija Heikkilä, p. 044 469 1508
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Vammaispalvelut, Rannikon alueelliset vammaispalvelut

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb