Skip to main content
test

Tervetuloa töihin Lapin pelastuslaitokselle, Suomen huipulle!

Haemme uudistuneeseen turvallisuustoiminnan linjaan reipasta, osaavaa ja luotettavaa henkilöä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Suomen laajimman pelastuslaitoksen kehittyvässä ympäristössä.

Vanhemman palotarkastajan viran ensisijainen sijoituspaikka on Ivalon paloasemalla. Tehtävät ja erityisvastuualueet määritellään siten, että tehtäväalueena on koko Lapin pelastuslaitos. Keskeisimpänä tehtävänä on pelastuslaissa ja kemikaaliturvallisuuslaissa pelastusviranomaiselle säädetyt ohjaus- ja valvontatehtävät. Palotarkastajien työpäivät täyttyvät erilaisista asiakaskontakteista valvontatoimintaan, turvallisuusviestintään ja asiantuntijatehtäviin liittyen. Tehtävät ja erityisvastuualueet määritellään valitun henkilön koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Odotamme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tiimissä. Työssä tarvitset ammatillisten taitojen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.

Työaika on toimistotyöaika 36h 15min / viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on kemikaalilalan-, sosiaalialan-, turvallisuusalan tradenomin-, rakennusalan tai kiinteistöalan insinöörin korkeakoulututkinto tai näitä vastaava aikaisempi tutkinto. Lisäksi edellytetään voimassaoleva B-luokan ajokortti. Eduksi voidaan katsoa kemikaali- tai sosiaalilainsäädännön alaan tai turvallisuusviestintään kuuluva osaaminen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii suppean turvallisuusselvityksen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi. Viran ja toimen täyttämisessä sovelletaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapin-pelastuslaitos/
http://www.lapinpelastuslaitos.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat valvontapäällikkö Päivi Kylänen puh: 040 778 9896 tai riskienhallintapäällikkö Timo Rantala puh: 0400 691 951 5.8.2022 saakka ja riskienhallintainsinööri Sanna Leiviskä puh: 0400 393810 22.8.2022 lähtien.

Lisätietoja

Lapin pelastuslaitos, Turvallisuustoiminta

Lapin pelastuslaitoksen toiminta-alue muodostuu Suomen pohjoisimmasta, laajimmasta ja harvaan asutuimmasta maakunnasta. Mereltä tuntureille ja kaupungeista erämaihin ulottuva Lapin maakunta on liki kolmannes Suomesta ja suurin osa siitä sijaitsee napapiirin pohjoispuolella.


Osoite: Kaamostie 6, 99800 Ivalo

Rekommenderade jobb